En Stund med Simon & Melvin

En Stund med Simon & Melvin
Om programmet

Umgås en stund med Simon och Melvin. De blandar musik och intervjuer med intressanta samtal om allt från politik och konst till dagens läxor. I bland kommer även intressanta gäster på besök som de intervjuar.
– – –  JUST NU SÄNDNINGSUPPEHÅLL  – – –

Torsdagar kl 18.30

En Stund Med Simon Och Melvin – Gäst: Anneli Ritzén
I årets andra program är språkläraren Anneli Ritzén från Kristinebergskolan gäst. Dessutom tar Simon och Melvin upp vad som händer på sportlovet.

En Stund med Simon & Melvin – Säsongspremiär 2016
Äntligen är de tillbaka
 bakom mikrofonerna, radarparet Simon Kodelja och Melvin Walve.
I årets första program avhandlas jullovet, julklappar och starten på vårterminen i skolan.
Lyssning rekommenderas!

En Stund med Simon & Melvin 9 – Säsongsfinal  Säsongsfinal för Simon och Melvin där de pratar om förväntningar inför 2016.
Bra musik varvat med trivsamt prat mellan dessa 13-åringar.

En Stund med Simon & Melvin 8 – Intervju med Eva-Marie Hansson (M)   Simon & Melvin fortsätter att ha intressanta gäster i sitt program, den här gången Eva-Marie Hansson (M) och dessutom bjuds det på prat om kommande julklappsinköp och prov i skolan som måste göras.

En Stund med Simon & Melvin 8 – Intervju med Lena Granath (V)  Vad händer på jullovet? Och varför måste terror finnas istället för att det är fred? Det är några av frågorna Simon och Melvin diskuterar. Dessutom utfrågas politikern Lena Granath från Vänsterpartiet.

En Stund med Simon & Melvin 7 – Intervju och låtsläpp med Elin Namnieks  I det här programmet gästas Simon och Melvin av Elin Namnieks. Hon har precis återvänt från Los Angeles där hon spelat in flera låtar. Som första station i världen får Radio Oskarshamn äran att spela låten Changed som inte släpps förrän nästa vecka.

En Stund med Simon & Melvin 6 – Intervjuer från Brasilien och från lokala NO-lärare Simon Kodelja och Melvin Walve är tillbaka efter några veckors uppehåll med ett fullmatat program.
Intervjuer med gamla klasskompisen Wiktor Ericsson i Sao Paulo och NO-läraren Michael Claesson-Roback blandat med den bästa musiken blir det.

En Stund med Simon & Melvin 6 – Intervju med Mollie Lindén

En Stund med Simon & Melvin 5 – Intervju med kommunalrådet Peter Wretlund (S) Raka frågor och snabba svar blev det när Simon och Melvin intervjuade kommunalrådet Peter Wretlund (S). Som vanligt en skön blandning av musik och Peter Wretlund fick sin önskelåt.

En Stund med Simon & Melvin 4 Simon och Melvin pratar om allt möjligt, skolan, resor, fritid och lite allt möjligt.
Sen toppar de med bra musik så det är upplagt för en toppenshow.

En Stund med Simon & Melvin 3  Studiedagar är populärt hos eleverna – men vad fyller man den lediga tiden med?
Simon och Melvin berättar. De snackar också om skolan, prov, favoritämnen och spelar en himla massa bra låtar.

En Stund med Simon & Melvin 2  I detta program intervjuas fritidspolitikern Felicia Åström (M).
Dessutom de hetaste hitsen.

En Stund med Simon & Melvin Premiäravsnittet  Trettonåringarna Simon Kodelja och Melvin Walve pratar om allt från politik till livet. En talkshow med bra musik som bryter av mellan varven.
Sändes första gången den 10 september 2015.