RockStop med Big West & Roffe

RockStop med Big West & Roffe
Om programmet

Rockfantasterna Big West och Roffe hör ni i RockStop varje fredagskväll! Missa inte denna rock-kavalkad med allt från 70-tals rock till lokala band, gäster och rockreportage. Stop and Rock on!

Fredagar kl 19.00

Gilla och följ RockStop på Facebook.

Kontakt: rockstop@radiooskarshamn.se

Där kan ni skicka in en eller flera önskningar. Ta chansen!

Lyssna på sända program här!

RockStop 27

RockStop 26

RockStop 25

RockStop 24

RockStop 23  Veckans RockStop bjuder på blandgodis inom Rockens värld med band som skickat in sin musik och även välkända artister I allt från grunge, garage, progg och mycket annat örongodis för er rockälskare. ROCK ON!!

RockStop 22  Veckans program har temat Sweden Rock Festival Band Competition. Vi har valt ut 15 av 170 Band som vi tycker är värda lite extra uppmärksamhet.
Lyssna, njut och ROCK ON!

RockStop 21 Veckans RockStop har FORDON som tema. Vi garanterar både fågel, fisk och mittemellan!
Lyssna och ROCK ON!

RockStop 20  RockStop avsnitt nr 20 har temat djur!
Grabbarna är som vanligt I högform. Rock on!

RockStop 19  Kvällens avsnitt handlar om covers, och vad kan passa bättre då än Fake’s sångare Christian Åberg som gäst ? Nä just det!
Och som vanligt fullt ös i studion, bästa låtarna och roligaste infallen!

RockStop 18  Big West och Roffe laddar för fullt för 2016 och det gör de med allehanda rock, bade lokalt och internationellt.
Tips: VRID UPP VOLYMEN TILL MAX!

RockStop 17 Big West & Roffe har fullt upp med att spela önskelåtar i denna show, så detta är som en önskeshow kan man säga. Rock On!

RockStop 16 Kropp och själ är i fokus i denna show från RockStop. Dessutom är Jeppe Odén gäst i studion och lite längre fram i showen blir det telefonintervju med bandet Vet Hut. En podd du inte vill missa!

RockStop 15  Rockstop som alltid fyllt med blandad rock och denna gång även lite Christmas spirit hos rockpojkarna. Rock On!!

RockStop 14  Big West & Roffe har fullt upp med att spela önskelåtar i denna show, så detta är som en önskeshow kan man säga. Rock On!

RockStop 13  Kropp och själ är i fokus i denna show från RockStop. Dessutom gäst i studion och intervju med bandet Vet Hut. En podd du inte vill missa!

RockStop 12  I veckans RockStop kör grabbarna temat Rött&Vitt, julens färger.

RockStop 11  Veckans RockStop tar er ett snurr runt jorden. Det kryddas även av en färgstark intervju med JennaDisease från Honeymoon Disease. Sätt er I Rockfotöljen och dröm er bort.

RockStop 10  Farsdag i RockStop – studion.  Både pappa Big West och Pappa Roffe finns me dock de gör en strålande insats tillsammans. Ett härligt lättsamt och kärleksfullt program!

RockStop 9 Hösten står på sin topp och då vankas det Halloween, men även skivsläpp av Deadheads och det går inte RockStop förbi. Så i denna show är det Halloween och Deadheadstema och intervju med Manne från Deadheads som gäller!

RockStop 8 Big West och Roffes 8:e program! Fantastisk musik och härlig stämning som vanligt mellan grabbarna-rock i studio 1. Lyssna och njut på den rockigaste rocken och de några av de goaste grabbarna i stan!

RockStop 7  Fullt rock-ös från början till slut med Rock Stop-grabbarna Big West och Roffe. Dessutom underhållande, roligt och smågalet mellan låtarna. Duon är något alldeles extra, u gotta love ‘em!

RockStop 6 Tema Svensk Rock BigWest & Roffe är mer laddade än någonsin!
Bland en massa feta rocklåtar, bland annat The Kristet Utseende, har de också forne Oskarshamnaren och Figeholmaren Peter Högklint med på en telefonintervju.
Ös från början till slut. Och du! Missa inte Femlingen – frågesporten där vilka frågor som helst kan dyka upp.Rock On!

RockStop 5 Canada Special I detta program kör BigWest och Roffe ett Canada Special. I studion har de med sig en Rush-specialist, Roberth Walve, som råkar vara stationens chef. Ni får höra blandade kanadensiska artister och låtar. Rock On!

RockStop 4 Märvel Special Big West och Roffe levererar ett grymt Märvel Special program. Självklart får ni höra lite annat också men Märvel syr ihop säcken. Rock on!

RockStop 3 Mörkaste småland Special  I BigWest och Roffes program RockStop tar de oss med till Mörkaste Småland med en gäst i studion. Garanterat ös i 1.5 timme – vrid upp volymen och njut!

RockStop 2  BigWest & Roffe tillägnar sin andra show av RockStop till kvinnliga sångerskor och band.
Njutfullt rakt igenom.

RockStop 1  Njut av första programmet från duon Big West och Roffe på Radio Oskarshamn. De blandar friskt mellan plattorna – vi får höra Creedence Clearwater Revival, Whitesnake och The Quill bland många andra.
Rock on!